Kräfta

Kräftan 22/6-23/7
 Det finns inget tvivel om saken. I början kommer du få svårt att avgöra om kräftflickan är en mjuk kvinna eller en vild galenpanna. Mot slutet vet du fortfarande inte hur det förhåller sig. Kräftflickan är lite galen,lite ledsen och väldigt fantasifull.

Kräftflickan är i sitt esse vid havet när fullmånen lyser. Månen drar fram alla hennes drömmar och förhoppningar, och det troliga är att du får se ett helt spektrum av känslor under en timmes tid. Det sker en märklig förändring när man får se kräftflickan ensam på en havsstrand under fullmånen. Den där svala och reserverade tjejen du ser under dagtid eller den där fnissiga och utmanande tjejen på krogen förvandlas plöstligt till en varelse från en annan värd när månens strålar lyser i hennes ögon. Under denna trollmakt och i rätt tid i hennes personliga känsloflöde kan hon skriva dikter, komponera musik eller slita slöjan av mysterier som filosoferna har grubblat på i över århundraden.

Hon avskyr att bli kritiserad. Hon står inte ut med att bli avvisad. Var snäll mot hennes mor, annars kommer hon aldrig att förlåta dig. Mamma är en dam som hon inte vill se bli dåligt behandlad. Kräftflickan tycker om att ha hemligheter och behålla dem.

 Kräftkvinnor med Ascedenten i Lejone
t En glänsande hårman, ett soligt leende och en hel mängd smycken är en del av utstrålningen hos kvinnan med Ascedenten i Lejonet. Uppmärksamhet är något hon ständigt får helt naturligt, och hon inspirerar och leder alla sällskap som av medfödd rätt. Hon är inte standard, utan lyxmodell ! Män med behov att manipulera eller dominera bör hålla sig borta från henne. Inför sådana försök känner hon bara förakt, då hon kräver jämlikhet i förhållanden.

Hon har en förmåga att att utföra vardagssysslor med en slags dramatisk kreativitet. Men trots all drama och spänning kan hon njuta av livet som ett barn, fnissa, fantisera och ha kul. I relationer är hon kärleksfull mot dom hon släpper in på livet men avmätt mot övriga. Hon är beslutsam och envis. Men för den man som vinner hennes hjärta och respekt finns en överraskning. Hon kan låta sig tämjas. Tämjas, men aldrig besegras. Så länge hon tycker att partnern är beundransvärd och värdig kommer hon vara hans trognaste vapendragare. Partnern må vara en tornado i hennes liv, men han får aldrig vara småaktig eller sakna fantasi.<

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0